Nederlands
U bent hier: Illustraties

Illustraties

Sinds het verschijnen van mijn debuut "Maanziek" in 2006, heb ik al een heleboel prentenboeken en leesboeken ge´llustreerd. Vlieg mee met de vogelnootjes in "Maanziek", kijk naar de beestjes in "Wollewolschaap" en pas op voor de gemene heksen uit de sprookjes.

Bekijk Prentenboeken.

Vind je geen geschikte wenskaarten in de winkel om de hoek? Kijk eens rond tussen de kaartjes die ik al gemaakt heb, of blader eens door de prentenboeken die ik gemaakt heb.

Vind je hier of op een andere pagina iets dat naar je zin is? Neem dan contact met me op en wie weet pronk jij binnenkort met een unieke wenskaart.

Bekijk Wenskaarten.

Een boek lezen is leuk, maar het is net dat ietsje leuker als er hier en daar in het boek illustraties te vinden zijn.

Bekijk Leesboeken.

Iedereen herinnert zich nog wel de kindertijdschriften en boeken die we op school te lezen kregen: Dopido, Zonnestraal, Okapi,... Ondertussen zijn er al hele reeksen nieuwe boekjes op de markt verschenen, en een aantal daarvan heb ik van illustraties voorzien.

Bekijk Educatieve uitgaves.

Informatie over Illustraties:

In dit deel van de website vind je een heleboel informatie en heel wat illustraties over de prentenboeken die ik al gemaakt heb. Ook voor de wenskaarten ben je hier op het juiste adres.